Миро Митев замина за Варна

23-ма играчи заведе днес на лагер в "Спортпалас" селекционерът на националния отбор до 17 г. Александър Димитров. Заедно с него е и треньорът на вратарите на всички национални юношески формации на България, Мирослав Митев.

Юношите ще са на подготовка край морето до 4 февруари. Радослав Цонев от Левски и Никола Колев от Литекс ще се присъединят към тима по-късно, тъй като са на подготовка с мъжките отбори на клубовете си. В групата са юношата на Пирин Филип Димитров и бившите орлета Любомир Илиев и Мики Орачев.

Юношеските национали ще изиграят седем контроли до началото на елитния кръг от квалификациите за европейско първенство в Словения през март. Съперници на нашите ще бъдат отборите на Малта, Испания, Албания и Румъния.

Първите проверки ще са в Малта - на 13и 15 февруари. Следват контролите с Испания в Благоевград на 21 и 23 февруари и гостуване в Албания на 26 февруари. Подготовката ще завърши с две срещи в Букурещ срещу Румъния - на 7 и 9 март.

Юношите ни са в група 4 с домакина Германия, Португалия и Турция. Мачовете са на 20, 22 и 25 март. За финалите (4-6 май) се класират само победителите от 7-те групи и Словения.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK