Мира Миркова: Родният ми Кюстендил има много дадености, изисква се само воля, за да бъдат те развити

Снимка: ПП "Възраждане"

Твърдо съм заявила, че ще работя в тази посока с екипа си, обяви кандидатът за кмет на Кюстендил - Мира Миркова

“Кюстендил е град с много дадености, познат е като Овощната градина на България, която, за съжаление само си има празник - на плодородието, има лековита минерална вода. Трябва да се възстанови и Вакуумната фабрика за преработка на продукцията, за да се намират възможности за пазарна реализация.

Какъв е смисълът от изграден лечебен СПА център, който е затворен вече повече от 5 години. Преди време бях поканила инвеститори да гостуват и разгледат Кюстендил и те с огромно учудване, виждайки състоянието на града, ме попитаха - как може да ходите по злато, а да сте бедни, визирайки минералната вода и нейните лековити способности.

Твърдо съм заявила, че ще работя в тази посока с екипа си. Едно от предимствата ми е, че имам изключително единен екип, много подготвен и разполагаме с експерти от цяла Европа, които биха помогнали с идеи, а и инвестиции. Не ме е страх да го заявя, не говоря в бъдеще време, инвеститорите чакат да дойде човек като мен, който би ги улеснил.

Сред първите ми приоритети са минералната вода и нейното реализиране като аспект от туристическия бранш и възраждане на земеделието. Много са важни договорите с инвеститорите - ние ще ги улесним максимално, предпазвайки им база, работна сила, документация и лесно преодоляване на бюрокрацията, в замяна на траен ангажимент към общината”, коментира кандидат-кметът за град Кюстендил от “Възраждане” - Мира Миркова.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//