Мира Миркова при Беновска: Да стана кмет е най-мащабният начин, по който мога да съм полезна

Снимка: ПП "Възраждане"

Миркова допълни, че най-важното нещо, с което трябва да се пребори не са политическите ѝ опоненти, а апатията

Криминологът, профайлър и специалист по невербална комуникация - Мира Миркова заяви пред Беновска, че мотивацията ѝ да се кандидатира за кмет на Кюстендил е свързана най-вече с по-големите мащаби, в които може да е полезна на съгражданите си.

“Прибрах се в България и Кюстендил преди пет години. Да стана кмет е най-мащабният начин, по който мога да бъда полезна. Ще бъда полезна, така или иначе, но това е начинът да помагам на местно ниво. Смея да твърдя, че “Възраждане” е доста силна политическа организация в Кюстендил, ние сме изключително единни и обединени.

Разликата между “Възраждане” и другите политически организации е, че хората във “Възраждане” са обединени от кауза, а не от интереси и всеки, който смее да дойде със скрит интерес, бива отлъчен от самата система”, коментира кандидат-кметът на “Възраждане”.

Миркова допълни, че най-важното нещо, с което трябва да се пребори не са политическите ѝ опоненти, а апатията, която е завладяла хората.

“Искам да ви накарам да отидете да гласувате, защото шестнадесетгодишният  мандат е в резултат на негласуването. Не може да критикуваме и да сме активни само в социалните мрежи, а когато ни се даде единственият демократичен инструмент на разположение - да отидем да се произнесем и да защитим своята позиция, да не го правим”, коментира пред Беновска, Мира Миркова - кандидат за кмет на Кюстендил, издигнат от “Възраждане”.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//