Минка Капитанова с великденски подарък за жителите на община Гърмен - безплатен спектакъл „Сватбен маратон“

Снимки: ДТ "Търговище"

Уникалният спектакъл "Сватбен маратон" на  Драматичен театър – Търговище, е подаръкът на кмета на Гърмен, Минка Капитанова, за всички любители на театралното изкуство и всички жители на общината по случай предстоящите великденски празници.

Театралната постановка, която получи бурните аплодисменти на стотици зрители по сцените на страната, ще бъде представена на сцената на читалището в Гърмен в сряда, 28. март, от 18,30 часа. Входът е свободен.

Постановката на Драматичен театър „Търговище“ - "Сватбен маратон“, е уникална съвременна комедия, с гротескно-абсурдни елементи, чието действие се развива в малък град в провинцията. В същия град има фабрика, в която от време на време идват командировани, предимно млади мъже да инсталират машини.

И тъй като мъжката част от малкото провинциално градче е отишла да печели в големите градове или просто е избягала, то останалите да живеят в него жители са предимно жени. И за кого да се омъжат те, кого да хванат за разплод, освен нищо неподозиращите командировани.

За целта е създадена една почти мафиотизирана структура за примамка и безупречно "връзване", обхващаща дори полицията и продавачката на автобусни билети от автогарата. Досега никой не е успявал да се измъкне ... , или поне не веднага, не и ако не е направил дете.

И един нищо неподозиращ командирован е примамен от красавицата на града, с която подписват брак, но когато се прибират в дома на младоженката за домашното тържество, разбира, че неговата булка съвсем не е тази, за която се е оженил ...

Ролите се изпълняват от актьорите: Любомир Фърков, Грета Неделчева, Йордан Любомиров, Сияна Янева.

"Жители и гости на община Гърмен, посетете непременно този спектакъл, който ще ви накара да се смеете от сърце! Вход свободен! На 28. март от 18,30 часа в голямата зала на читалището в Гърмен!, приканват от кметската администрация.

 

КОМЕНТАРИ

минето12:54 - 20.04.2018
Нейната мамица миризлива кранта.Пак ще лапа общински пари....В Сливен е нейното място да и скъсат цифката.
причината да е стара мома09:07 - 26.03.2018
Тя и МИНКА много се опитваше през годините с пари да прелъсти млади и красиви мъже, но не можа, защото беше много грозна и дебела. Миришеше много, точно като скункс. Тези които се прежалваха от време на време не повтаряха, споделяха че през ноща много пръцкала и хъркала! Все пак развръзката е щастлива - намери си миризливец като нея! На 100 м. от Амзата също не се диша...
Igra4aeseltak20:51 - 25.03.2018
За простите селяни който никога не са ходели на театър и културата им е ниска защото в циганското им село на мода е само Галена и Шушана пак намериха начин да се подиграват с кметицата им вместо да обогатят тъпия си живот с нещо различно и интересно!
igra421:04 - 23.03.2018
джендъра е замечтал за сватба ha ha ha

FACEBOOK