Министър Василев връчи трофея на победителя в “СНУКЪР ГРАН ПРИ”

Снимки: ММС

В надпреварата участие взеха 10 от най-добрите български състезатели по снукър

Министърът на спорта Радостин Василев награди Братислав Кръстев с трофея във втория турнир от веригата “Снукър Гран При България”. Във финала на надпреварата Кръстев се наложи с 5:0 фрейма над Георги Величков.

“Изключително щастлив съм, че това е първата купа, която връчвам като министър на спорта. Надявам се през следващата година да постигнете целите, към които се стремите. Поздравявам финалистите за показаното майсторство и впечатляващия професионализъм. Точно това се изисква, за да си успешен в този спорт.

Пожелавам Ви да не се отказвате и да намирате все повече хора, които да практикуват снукър, за да може да постигате резултатите, които искате. Вярвам, че през следващата година българският спорт и снукърът в частност значително ще подобрят състоянието си и ще има разлика от това, което е било до момента”, каза министър Василев по време на церемонията по награждаване на победителя.

Председателят на Управителния съвет на Българската снукър федерация Олег Велинов изказа своята благодарност към спортния министър за оказаната чест с присъствието си на финала в турнира “Снукър Гран При България”.

В надпреварата, която се проведе в столичната зала “Универсиада”, участие взеха 10 от най-добрите български състезатели по снукър.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK