Министър Кралев връчи почетни медали на ММС на шампионите и медалистите от Световното първенство по кикбокс в Будапеща

Снимка: Министерство на младежта и спорта

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетни медали на ММС на шампионите и медалистите от Световното първенство по кикбокс в Будапеща. В унгарската столица нашите състезатели спечелиха 3 световни титли, 3 сребърни и 4 бронзови отличия. В състезанието участваха повече от 1600 състезатели от 60 държави. 

„Благодаря Ви, че отново представихте достойно България. В Конфедерацията по кикбокс и муай тай се работи правилно и резултатите са налице. Поздравления за това, че продължавате да поддържате високо ниво, въпреки увеличаващата се конкуренция във вашия спорт“, заяви министър Кралев. 
Председателят на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай Виктор Меламед благодари на министъра за подкрепата и го увери, че шампионатът в Будапеща е бил най-силният в историята на кикбокса. 

„Това е изключителен успех за нас, който дори надмина очакванията ми. Такова първенство досега не е правено и беше изключително тежко. Радващо е, че запазваме тенденцията от последните 3 години да увеличаваме броя на спечелените отличия“, каза Меламед.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK