Министър Христо Терзийски проведе работни срещи с полицаи в област Ловеч

Снимки: ОДМВР - Ловеч

Той беше придружен от директора на Областната дирекция старши комисар Милен Маринов

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски посети Ябланица и Луковит. Той проведе работни срещи със служителите на двете районни управления, които са в структурата на ОДМВР-Ловеч. Заедно с него беше директорът на областната дирекция старши комисар Милен Маринов.

"Идвам тук, за да разговарям с вас лично и да благодаря за усилията, които полагате ежедневно, заяви министърът. През 2020 г. бяхме изправени пред много предизвикателства. Изпълнявахме задачи при необичайни условия в динамична обстановка. Пандемията от COVID-19 прибави допълнителни отговорности, с които се справяме. Следим eжедневно с особено внимание данните за заболеваемостта на състава. Медицинският институт на МВР е отлично подготвен с техника, медикаменти и специалисти, така че Вие и Вашите близки може да разчитате на професионална помощ при необходимост" – увери министър Терзийски.

По време на работните срещи бяха дискутирани въпроси, свързани с текущите задачи по различните направления на дейност, спецификата на криминогенната обстановка в района, материално-техническото обезпечаване, полагането и заплащането на извънредния труд и натовареността на състава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK