Министър Ангелкова участва в дискусия за развитието на туризма в Благоевград

Николина Ангелкова, снимка: infomreja.bg, архив

Министърът на туризма Николина Ангелкова ще се срещне с кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов. Двамата са домакини на среща -дискусия за развитието на туризма в Благоевград и региона.

Събитието ще се проведе на 22 юни от 11.30 часа в зала „22 септември”. Официални лица и участници в обсъждането са евродепутатът от групата на ЕНП Андрей Новаков, народните представители Даниела Савеклиева, Георги Андонов, Кирил Котев, областният управител на Благоевград Бисер Михайлов и др.

Основната цел на срещата е да бъдат обсъдени стратегии за развитието на туризма в Благоевград и региона. Ще бъдат представени и целевите пазари, към които туристическата програма на общината е насочена и такива, в които вече е активен участник.

На дневен ред ще бъде поставена и темата за развитие и използване на природните и културни дадености на Благоевград и региона за превръщането им в още по-привлекателна и атрактивна туристическа дестинация. В разговора са поканени да се включат представители на местни и регионални браншови структури, както и студенти с профил туризъм.   

Журналисти и гости на срещата ще могат да отправят своите персонални въпроси към министър Ангелкова на брифинг след 13.00 часа.

 

КОМЕНТАРИ

NEVROKOP18:23 - 21.06.2015
поредния боиков храненик,разкарала гащите до Бл-град на къор софра.
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK