Милан Богдански гони балотаж с Камбитов, очаква рамо от Паскалев и Причкапов

Снимки: Infomreja.bg

Конкретни послания и ангажименти към жителите на Благоевград и сплотяване редиците на партийните структури. С тези две цели стартира предизборната си кампания кандидат-кметът на БСП в Благоевград Милан Богдански. 

Спокоен, мотивиран и усмихнат, днес той покани приятели и съмишленици за откриването на Европейския информационен център „Солидарност“ на левицата в областния център. Така символично енергийният специалист показа, че е готов за изборната надпревара, в която той и социалистите ще се включат с посланието "Община Благоевград – за всички хора“. 

„Нашият град има нужда от ново, различно управление. Насоките за развитие трябва да бъдат насочени не само към асфалтиране на улици, а и към редица по-мащабни проекти, които ще решат наболели от години проблеми“, увери Богдански и даде пример с нуждата от модернизиране на градската транспортна мрежа. Той припомни, че жителите на редица квартали на областния център са лишени от услугите на обществения транспорт, което е недопустимо, тъй като градът непрекъснато се разраства. 

Кандидат-кметът на БСП не скри амбицията си да стигне до балотажа срещу настоящия кмет и кандидат на ГЕРБ Атанас Камбитов, когото определи като основен конкурент. И за да покаже, че ще води позитивна и добронамерена кампания, Богдански разказа, че като деца двамата често си играели из улиците на родното им село Падеш. „Възможно е и някой път да сме се посдърпвали. Атанас не живееше постоянно на село, а идваше само от време на време, а пък местните деца трудно допускахме външни хора в нашата територия“, върна се към детските си спомени Богдански.

Извън личните преживявания, кандидат-кметът на БСП бе категоричен, че има доста критики към управлението на Камбитов, който първите две години реализирал проектите на предшественика си Костадин Паскалев.

Енергийният специалист бе откровен, че вече е провел телефонен разговор с бившия градоначалник и призна, че ще разчита на подкрепата му по време на предизборната надпревара. Мъжко рамо очаква и от другия емблематичен благоевградски кмет Лазар Причкапов. 

„Трябва да признаем, че и на двамата дължим много за развитието на Благоевград“, обобщи той.

На въпрос чувства ли се достатъчно мотивиран да бъде кандидат-кмет на партия, която в момента преживява политическа криза, Милан Богдански бе категоричен, че ще работи за сплотяване на партийните редици в областния център.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//