Михаела Крумова стана член на НИС на Жени ГЕРБ

Михаела Крумова, снимки: Пресцентър ГЕРБ

Организационният секретар на общинската структура на ГЕРБ в Кюстендил Михаела Крумова бе избрана за член на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ.

Това стана по време на редовното отчетно-изборно събрание на Жени ГЕРБ, което се проведе в НДК вчера. За първи път представителка на партията от област Кюстендил бе избрана за член на Националния изпълнителен съвет на ЖГЕРБ.

Като голяма отговорност и изключителна чест определи избирането си в НИС Михаела Крумова. Тя подчерта, че ще работи всеотдайно и упорито за популяризиране на каузите и европейските ценности на ЖГЕРБ.

"ГЕРБ многократно е доказвала, че е най-демократичната партия, в която жените заемат заслужени и ключове позиции, не само в редиците на партията, но и в управлението на държавата. Радвам се, че ще бъда част от такъв успял и градивен екип", сподели още организационният секретар на партията в Кюстендил.

Михаела Крумова има юридическо образование и е адвокат с дългогодишен опит. На парламентарните изборни през октомври 2014 г. тя бе част от листата на ГЕРБ за област Кюстендил.

13 делегати от цялата област взеха участие в Националния форум на Жени ГЕРБ. Сред тях бе областната лидерка на ЖГЕРБ - Реонита Йорданова, лидерката на структурата в Дупница - Десислава Стойнева, на структурата в Бобов дол - Росица Борисова, Румяна Тончева от ГЕРБ - Дупница, Петя Христова от Кюстендил и др.

На националния форум в НДК бе представен отчет на дейността на женската структура на ГЕРБ, бе избран нов председател на Жени ГЕРБ и  нови членове на Националния изпълнителен съвет. За председател единодушно бе избрана Ирена Соколова - областен управител на Перник област и бивш народен представител в 41-то и 42-то Народно събрание.

Специални гости на форума бяха премиерът на България и председател на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, председателят на Народното събрание Цецка Цачева, зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и председателката на ЕНП Жени - Дорис Пак.

 

Михаела Крумова, снимки: Пресцентър ГЕРБ
Михаела Крумова, снимки: Пресцентър ГЕРБ
Михаела Крумова, снимки: Пресцентър ГЕРБ
Михаела Крумова, снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK