Метушев с 11 прободни рани, състоянието му остава критично

Марио Метушев, снимка: ПФК "Пирин"

Критично остава състоянието на бившия футболист Марио Метушев.

Метушев бе закаран в болницата в Гоце Делчев с 11 пободни рани и забит във врата нож.

Снощи Марио Метушев е претърпял 5-часова операция, той е на апаратни вентилации и в шок.

Вследствие на многото прободни рани е загубил много кръв, което е наложило преливане на голямо количество.

6 от 11-те прободни рани по тялото на младия мъж са във врата, 4 в корема и една в гръдния кош.

Лекарите не са големи оптимисти, но се надяват на чудо. Те са категорични, че е невъзможно сам Метушев да се е ръгал с ножа по тялото си с такава жестокост и на практика на места, където той сам не може да достигне.

От болницата в Гоце Делчев съобщиха, че чакат и резултатите от пробите за наркотици и алкохол.  

Както писа ИНФОМРЕЖА, в късния следобед вчера, след подаден сигнал на тел. 112, в дома му в кв. „12-и конгрис“ в Гоце Делчев бе намерен мъртъв с множество порезни рани по тялото 42-годишният Красимир Колджиев.

До него със също множество прободни рани е бил намерен и 38-годишният Марио Метушев, за живота на когото продължават да се борят лекарите от МБАЛ „Иван Скендеров“.

Засега не се знае причината за скандала между двамата мъже, които са приятели от деца.

Запознати коментираха, че вчера около обяд ги видели да се черпят по случай Рамазан Байрам в квартално заведение, след което почерпката им продължила в дома на Колджиев.

Първоначално разпространената версия бе, че при прерасналия скандал Метушев нанесъл с нож смъртоносния удар на Колджиев, след което се опитал да се самоубие със същия нож.

Тази версия обаче не е потвърдена от разследващите, а и вече изглежда все по-малко вероятна заради 11-те прободни рани по тялото на бившия футболист. На този етап не може да се твърди със сигурност дали Метушев е опитал да сложи край на живота си, след като е разбрал, че е убил или ранил смъртоносно приятеля си.

По случая е образувано досъдебно производство, работата продължава.

Марио Юсеинов Метушев е роден е на 30 март 1979 г. в Гоце Делчев. Бил е състезател на Пирин (Гоце Делчев), Велбъжд - Кюстендил, Ботев, Черно море, Черноморец, Берое, Янина (Гърция), Пирин 1922 и ОФК Бдин (Видин).

Той има над 200 мача в елита. От 2013 година е старши треньор на отбора на ФК Места 2005 (Хаджидимово). Семеен е, с две деца.

 

Къщата, където е станало кървавото меле, снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Сурвакар23:25 - 19.06.2018
Ке рукат Крънчевия и Пелтековия. Они со белите костюми са отгатнат случаю. Крънчевия сака ден реве, оти го натириха кага и бой ке яде. А Пелтековия у София се затаи.
до "Справедливост"23:02 - 17.06.2018
Абе вие изобщо четете ли какво е написано в статията именно че и докторите са на мнение че не е възможно Метушев сам да се е ръгал с ножа толкова много пъти сам. Аз съм на същото мнение може да е убил приятеля си при самозащита може да е имало и помагачка която уж ги е разтървавала .Никой не знае истината освен те двамата и майката но Красимир който за жалост си отиде без време . Не може приятелство от детинство да завърши по този жесток начин .Разковничето е в играта на двамата за спипаният тютюн в Шумен за което пешкира опра Марио а Дзъмбето изчезна в Испания ..............
Справедливост01:54 - 17.06.2018
А вие свидетели ли сте били че говорите такива глупостипри положение че дори полицията все още не знае как и какво се е случило. Можели човек сам да забие 11 пъти наш в себе си толкова ли ни мислите с тези глави. Може пък да е убил приятеля си при самозащита или пък другият да се е самоубил след като е наръгал Метушев. Едно младо момче един съпруг и баща се бори за живота си а вие какви глупости дрънкате. Не съдете хората без да знаете... Надявам се полицията да си свърши работата както трябва
Аз22:47 - 16.06.2018
Дзъмбето можеше да е всякакъв но не ползваше наркотици. Няма значение каква е причината , факта е налице Дзъмбето е мъртъв , Метушев ако оцелее доживотен затвор на строг режим . Справедливо.

FACEBOOK