Местан откри кампанията в Гоце Делчев, без кандидат-евродепутати, в полупразна зала

Лютви Местан, снимка: infomreja.bg, архив

Лидерът на ДПС Лютви Местан в събота тихомълком е открил предизборната кампания за европейския вот в Гоце Делчев, съобщиха участници в скромната церемония.

Срещата на Местан с партийния актив не бе обявена в медиите. На нея не е присъствал нито един кандидат за депутат в Европейския парламент, не е била представена и листата с кандидатите на Движението за права и свободи, съобщиха източници на ИНФОМРЕЖА. 

Единствено секретарят на ДПС Мустафа Карадаи е придружавал Лютви Местан в Гоце Делчев.

Вероятно заради неразгласеното предварително събитие в залата е имало малко на брой членове и симпатизанти на движението.

Присъствалите на партийната сбирка кметове, общински и горски служители, съветници, общински и местни лидери на партията от четирите общини Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча си припомниха, че с пищни церемонии, с много лидери и кандидати, както и с подбрани музикални състави са тръгвали досега почти всички предизборни кампании на ДПС от Гоце Делчев.

Дърводобивна бригада от гърменското село Рибново е била доведена под строй, за да не остане съвсем празна залата, съобщиха още редови членове на ДПС, които гадаят какво се случва в партийните редиците на ДПС в област Благоевград.

Те смятат, че освен липсата на разгласа за събитието, тазгодишният полски сезон е твърде напрегнат и хората използват всяка минута, в която не вали дъжд, за да си свършат земеделската работа. Затова и мнозина не успели да посрещнат партийния лидер Лютви Местан в Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

ROIKATA22:30 - 06.05.2014
Даааааа, залата наистина е била пълна ... С АГЕНТИ НА ДС.... ХА ХА ХА...
12319:55 - 06.05.2014
Глупости.Залата беше пълна. Инфомрежа май е пропуснала събитието.
dfg17:13 - 06.05.2014
koi 6a idi tam da slu6a prazni obe6tania o6te 4akat 3 te lv s koito izlagaha naroda dasi dadat tutuna na 4 lv za kilo
bashev14:42 - 06.05.2014
mestane zaradi agenta bashev dps shte zagubi minimum 15000 glasa

FACEBOOK