Мерцедес падна в коритото на река Глазне

Снимка: Фейсбук, ПТП край село Баня

При ПТП-та вчера пострадаха 5-годишно дете и 24-годишен мъж, возил се на мотор

Около 14:20 часа на 22 март на пътя между спирка “Ген. Ковачев“ и Разлог лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 68-годишна жена от Разлог, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой е излязъл вляво от платното за движение и е паднал в коритото на река Глазне. Водачката на автомобила е пострадала с охлузвания в областта на главата и коляното. Направената й проба за наличие на алкохол в издишания въздух е отрицателна.

Около 16:10 часа вчера на Е-79 в района на  Сандански мотоциклет „Пиаджо“ с 23-годишен водач от село Черниче, движейки се с несъобразена с пъните условия скорост от Кресна към Сандански, на ляв завой се е ударил в крайпътна мантинела, в резултат което е пострадал 24-годишен мъж, пътуващ на него. Той е транспортиран за лечение в София с фрактура на таза.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна.

Час по-късно на ул. „Климент Охридски“ в  Благоевград е станало ПТП, при което 5-годишно момче, тичайки, се е блъснало в предната дясна част на лек автомобил „Пежо“, управляван от 44-годишишна благоевградчанка.

Детето е с хематом на главата. След извършен медицински преглед то е освободено за домашно лечение.

Пробата за наличие на алкохол в издишания вздух на водачката на автомобила е отрицателна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//