“Мениджърът” на Карачанаков разбрал от медиите за интереса на Арсенал

снимка: infomreja.bg, архив

Футболният мениджър и бивш акционер на Пирин Петър Байкушев научил от медиите за интерес от страна на Арсенал и Удинезе към юношата на орлетата Антон Крачанаков:

"Сега го чувам от вас, щом се интересуват тези отбори, те са достатъчно големи професионалисти, за да преценят качествата на Тони. Няма как да мисля лошо след тази новина, напротив, много се радвам. Ако наистина двата клуба имат интерес към него, трябва да се обърнат към ЦСКА, защото той си има договор с клуба", заяви Байкушев.

Запитан дали проблемите на играча с режима може да провалят евентуален трансфер в някой от европейските грандове, Байкушев бе категоричен: "Няма такова нещо, мога да ви убедя, че той алкохол не близва. Тони е 20 кила с мокър дюшек", отсече бившият акционер в Пирин.

"Ако наистина се случи Карачанаков да отиде в Арсенал или Удинезе, ще бъда много удовлетворен. Така е с всички мои момчета. Аз съм довел и Слави Костов, и Галчев, и Якимов, и Спас Делев... Това е моето удовлетворение, друго не искам".
Петър Байкушев признава, че не поддържа ежедневна връзка с крилото на ЦСКА, но се виждат от време на време.

"Футболът ми е в кръвта, постоянно следя какво се случва с моите момчета и се радвам на подобни новини. За съжаление всички те не са попаднали на добри педагози и треньори, които да се занимават индивидуално с тях. Футболистите, които изброих могат да играят във всеки един отбор от "А" група. При добро отношение от старши треньорите им могат много да израснат, защото имат особен манталитет, тук, в нашия край, сме особени характери. Провинцията си казва думата", каза още Байкушев.

 

КОМЕНТАРИ

Фугата14:13 - 03.10.2012
А колко пари открадна от Пирин и колко вноски не си внесъл? Лайнар.
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK