Механа "Извора" отвори врати с нова емблема – най-ниските цени и най-големите порции

снимки: infomreja.bg

След шестмесечно прекъсване популярната благоевградска механа „Извора“ отново отвори врати. Куп изненади очакват клиентите в обновеното заведение, едни от тях - най-ниските цени и най-големите порции. Това ще бъде новата емблема на механата, която ще продължи не само по празниците, но и през следващите пет години, а защо не и повече, обещава чаровната управителка на „Извора“ Полина Мановска.  

Двама майстори готвачи ще отговарят за кулинарните изкушения по масите. Ценителите на божествената напитка пък ще имат богат избор от над 15 вида вина.

Музика на живо ще допълва уютната обстановка и ще се грижи за настроението на посетителите. На тарамбуката ще свири атрактивният ромски музикант Ивайло Романов, по-познат като Пелето. Ще му партнират акордеонист и кларинетист.  

„Механата ще работи всеки ден от 10.30 до 2 ч. с изключение на неделя, но само ако неделята не съвпадне с голям празник или пък не я предпочетат за семейни тържества“, каза още новият управител Полина Мановска.

Вкусно и по джоба на всеки ще е обедното меню, а пък сутрешното кафе ще се предлага на таблетки, издават още от "Извора".

Десетки приятели и гости на новите наематели изпълниха докрай механата за официалното й откриване днес. Освет за здраве и успешно начинание отслужи местният свещеник отец Петър Стефанов. Коктейла уважи и главната сестра на болницата Маргарита Бербатова.

В последните години „Извора“ стопанисваше деверът на народната певица Румяна Попова - Емил Попов. Заради натрупан дълг от близо 2 000 лв. обаче това лято собствениците на заведението прекратиха договора с некоректния наемател.

 

ОЩЕ СНИМКИ РАЗГЛЕДАЙТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

КОМЕНТАРИ

Дарин Колев17:51 - 07.01.2017
Разкошно шоу !!! :D Ще мина обезателно! :))) Сладури
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK