Масов бой и разцепени глави в благоевградска дискотека

снимка: infomreja.bg

Петима младежи от Дупница са задържани, като двама от тях са с разцепени глави след масов бой в благоевградска дискотека, съобщи БГНЕС. Инцидентът в нощното заведение "Джулиани" е станал към 3 часа тази нощ. Компания от Дупница се държала непристойно, а когато мъже от охраната направили забележка, започнал масов бой.

Двама са приети в благоевградската болница с разцепени глави. След като медицинските лица са зашили раните им, сега мъжете са задържани в ареста на Първо РУП-Благоевград. Единият от бодигардовете на заведението е със съмнения за счупена ръка, предстои му рентгенова снимка.

Три патрулки се събраха след инцидента пред Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Впоследствие са издирени и задържани другите трима, коит са участвалите в сбиването.

Това е поредният инцидент, свързан с тази дискотека. Преди седмица след запой в заведението и последвал скандал заради събрани пари за сметката, но неплатени, трима дупничани нахлуха в дома на избягал с 50 лева мъж, за да си искат парите.

При схватката в дома на мъжа в Дупница бе заклан 23-годишният Антонислав Георгиев, страньор в дупнишки вестник.

На 27 юли 25-годишно момче, плъзгайки се по парапет в дискотеката, залитна и при падането от 3-метрова височина, счупи черепа си. С опасност за живота той бе приет в "Пирогов".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK