Марияна Анастасова представи книгата си „Пътят на сърцата” в Сандански

снимки: Община Сандански

В зала, пълна с творци, приятели и граждани, благоевградската писателка Марияна Анастасова представи втората си книга „Пътят на сърцата" в Сандански.

Творческата среща откри журналистката Юлия Караджова, която накратко представи авторката и нейните книги, първата от които „Да докоснеш звезда”. Тази книга е почерпена от личния горчив опит на Марияна Анастасова и е написана за всички майки, чиито дечица имат здравословни проблеми. При нейното представяне Юлия Караджова каза, че „…за да докоснеш звезда трябва да минеш през сърцето” – така както само майчиното сърце може да обича.

Втората книга, която бе и поводът за срещата - „Пътят на сърцата”, самата авторка заяви, че е родена в нейното желание да помогне на своите недоволни или нещастни в любовта и живота си приятели. В стремежа си да им помогне Марияна Анастасова измисля тази програма, която първо бива публикувана в интернет и след множеството коментари и писма, че програмата наистина работи авторката решава да я издаде. Така се ражда и тази книга с уникална 40-дневна програма за привличане на любовта и подобряване на взаимоотношенията с останалите.

Авторката бе посрещната изключително топло и с много благодарности от всички дошли да уважат нейното представяне. Заместник-кметът на община Сандански Мария Чинкова лично изрази възхищението си от силата и позитивния дух, който носи Марияна Анастасова и й пожела в най-скоро време тук, на същото място, да представи и третата си книга на санданчани.

Присъстваха писателя Валентин Караманчев, Христо Георгиев от Издателска къща „Синева”, шефът на отдел „Култура” в общината Димитър Тошев, много автори, творци и приятели на писателката.

 

снимки: Община Сандански

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK