Мария Стоянова - новият директор на гимназията в Хаджидимово?

снимка: sou-vaptsarov.org

 

ОТ РУБРИКАТА "СТАНИ АВТОР"


Дни преди провеждането на конкурса за директор на СОУ „Никола Вапцаров“ - гр. Хаджидимово стана ясен основният резултат от него – Мария Стоянова заема школското шефско място.

Това става благодарение на общинския водач на ГЕРБ Кирил Пасков. В становище до областния лидер Даниела Савеклиева Пасков определя Мария Стоянова като най-желан от партията директор.

Партийната поръчка е подадена и началникът на РИО Ивайло Златанов е задължен да я изпълни. Останалите трима кандидати за директорското място – Петър Воденов, Ангел Живков и Александър Белчев, ще бъдат отрязани на събеседването след нарочно подбрани объркващи въпроси.

Процедурата по узаконяване на директорстването на Мария Стоянова ще се проведе на 15, 16 и 17 януари.

 

КОМЕНТАРИ

123409:01 - 19.01.2013
Златанов ще е депутатин, ама в някой друг живот!!!!!!
ТОГАВА16:32 - 16.01.2013
ТОГАВА ЧЕСТИТО НА СТОЯНОВА
до Али Баба13:35 - 16.01.2013
Прав си но Живков е мутра като всички от управляващите и го готвят за шеф на РИО ,а Златанов ще става депутатин
Али Баба12:29 - 16.01.2013
Директор ще си е Петър Воденов и по всичко си личи.Този некадърник при толкова нарушения и злоупотреби на го махнаха ,а сега ще си го узаконят.Te това е България и затова ще страдат децата ни.1000 пъти по-добре ще е да е Стоянова или Белчев най-добре щеше Живков да е да ги вкара в пътя ама да го питаш защо се отказа.Трябваше си твърда ръка да пипне иначе училището загива и всеки го знае.Всичко е политически игри за сметка на децата ни.

FACEBOOK

//