Мария Капон влиза в президентската надпревара

снимка: razkritia.com, архив

Отказвам се да наблюдавам пасивно, затова приех да се кандидатирам за президент. Това заяви председателят на Единната народна партия /ЕНП/ Мария Капон при обявяването на кандидатурта й, съобщи БТА. Има много неща, които трябва да се кажат на висок глас, затова реших, че има смисъл да предприема тази стъпка, заяви Капон. Бих изправила цялата тежест на президентската институцията срещу всеки случай на корупция или лошо професионално поведение на правозащитни, правораздавателни органи и полицията, добави тя.

Капон посочи, че законово укрепени монополи и корпоративни интереси са превърнали работещия български гражданин в един от най-онеправданите граждани в Европа и тя ще работи това да се промени. Президентът трябва да има смелостта да прекрачи отвъд предразсъдъците и клишетата за нацията и малцинствата, заяви още Капон.

На представянето присъстваха и бившите депутати от ДПС Касим Дал и Корман Исмаилов. Независимият народен представител и политически партньор на Капон - Касим Дал, посочи, че ЕНП вече има регистрация за изборите във всички 264 общини и на повечето места издига и свои кандидат-кметове, и кандидати за общински съветници. Ще обявим кандидата си за вицепрезидент в понеделник, когато ще е и регистрацията на кандидат-президентската двойка в ЦИК, заяви Мария Капон. /dnes.dir.bg/
 

КОМЕНТАРИ

иван20:57 - 10.09.2011
Ако е истина с двете си ръце гласувам за тази хубава жена.
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK