Мария Чакмакова поема „Социално подпомагане“ на мястото на уволнената Недялка Цветкова

Недялка Цветкова, снимка: infomreja.bg

36-годишната Мария Чакмакова поема Дирекция "Социално подпомагане" в Гоце Делчев, научи ИНФОМРЕЖА. Тя застава на освободения пост от уволнената преди дни Недялка Цветкова, която заемаше ръководната длъжност над 15 години.

Мария Чакмакова получава назначение като временно изпълняваща длъжността до провеждане на конкурс за директор. Според запознати, предложенията за поста са били две, но везните наклонили към Чакмакова, тъй като оценката за досегашната й работа в дирекцията била за съвестен и отговорен служител.

Все още няма официална информация за изненадващото уволнение на Недялка Цветкова, но след връчената й заповед се заговори, че истинската причина са извършени от нея злоупотреби.

Както ИНФОМРЕЖА писа, директорката на “Социално подпомагане“ - Гоце Делчев Недялка Цветкова бе освободена от длъжността на 1 март. Заповедта й бе връчена официално от представители на социалното министерство.

С помощта на влиятелни хора, преди повече от 6 месеца, Цветкова е избегнала тогавашното си уволнение, но този път въпреки многомесечните си отсъствия по болест, хората на министър Тотю Младенов са успели да й връчат заповедта.

Недялка Цветкова бе назначена за директор на “Социално подпомагане “ в Гоце Делчев преди повече от 15 години, по времето на СДС с протекциите на местната синя структура.

Въпреки смяната на няколко правителства, тя успяваше да запази поста си, въпреки че всички управляващи досега политически формации са искали многократно нейното освобождаване.

 

КОМЕНТАРИ

////15:27 - 27.07.2012
БОЖЕ ОПАЗИ !!! Н. Цветкова е обявена от в-к Топ Преса за \"съвестна\", \"допитали се до хора ползвали се от помощи от въпросната госпожа\" ??? КОИ СА ТЕЗИ ХОРА ДА ИЗЛЕЗНАТ С ИМЕНАТА СИ ?? Питайте пазачите на \"Забурдата \" С КАКВИ ДЖИПОВЕ И ТОВАРНИ КОЛИ СА ИДВАЛИ ВЪПРОСНИТЕ ХОРА! КЪДЕ Е ПРАВОСЪДИЕТО, ОТДАВНА ТЕЗИ ХОРА, В ЕДНО С БЛАГОДЕТЕЛКАТА ИМ ТРЯБВАШЕ ДА ТЪРКАТ НАРОВЕТЕ НА ЗАТВОРА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО СЛУЖБА И КРАЖБИ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ !!!
Не мога да повярвам!15:53 - 25.04.2012
Ако това стане напускам България! Това не е моята родина, а страна на мошеници и интриганти!
!!!!!20:51 - 24.04.2012
Внимание неврокопският октопод Цветкова подготвя завръщането на позициите си преди уволнението. Всеки момент чудовището ще заеме поста, от който за кратко бе освободена.
Peter17:52 - 07.03.2012
ti si idiot

FACEBOOK