Мариана Стругова пое управлението на Бюрото по труда в Гоце Делчев

Марияна Стругова, снимка: infomreja.bg, архив

Бившата директорка на Бюрото по труда в Гоце Делчев - Марияна Стругова, която е лидер на БСП в община Гърмен и съветник от червената партия, преди дни пое отново управлението на институцията.

Стругова получи назначението, след като се яви на конкурс, в който тя бе единствен кандидат за директорския пост след отпадането на другия претендент за длъжността - Красимира Кирилова.

Поста директор на Бюрото по труда в Гоце Делчев бе освободен след отстраняването на Елена Делигьозова, която бе назначена по време на управлението на ГЕРБ. В момента Делигьозова води съдебни дела за неправомерно уволнение.

Веднага след отстраняването й длъжността бе заета от временен директор до провеждането на конкурса.

Процедурите по конкурса стартираха на 29-и ноември в Агенцията по заетостта в столицата с две кандидатки.

Впоследствие едната от тях - Красимира Кирилова, получи уведомление, че е отпаднала от надпреварата, тъй като не притежавала необходимия професионален опит от минимум 4 години в дейности, осъществявани в областите "ръководство, планиране, организиране, контролиране и координиране на администрация или структурно звено.

С новата си длъжност Марияна Стругова вече е държавен служител и следва да освободи мястото си в Общинския съвет на следващия в листата на БСП.

 

КОМЕНТАРИ

haha11:42 - 03.01.2014
ДО 66666 и онази запознатата - ееее разсмяхте ме с глас, блажени са вярващите, хахахах Стругова не с Нинова и с НС, и с папата да е близка пак си е същият долен гнусен подъл и продажен боклук, тъп и ограничен, с болни амбиции......Казано е: пази боже от човек прост на висок пост!
Запознат16:59 - 26.12.2013
Да, да и друго не Башев назначи Стругова на предишният си пост а Корнелия Нинова. Нинова знаете, че е председател в НС на комисията по труда и социалната политика. А Стругова е приближена на Корнелия Нинова, нещо повече дори тя има свободен достъп до и в НС.
6666616:54 - 26.12.2013
Стругова никога не е играла със знамето на ДПС. Ако се загледате добре ще видите, че знамето е на БСП дори изписва буквите на БСП. Това е долна лъжа. Аз я познавам, тя никога няма да си смени партийната принадлежност каквото и да става. На нея й е ясно че тези длъжности са ветровити и не се притеснява както предишната Делигьозова - решила че ще се пенсионира на този пост. Изложи се пред целият град с нейните крадливи постъпки с нафта която зареждаше таксито на съпруга си и включване по всички европейски програми фирмата на баща й и майка й. Това няма да я спаси та колкото иска дела нека да си води. Герб ги изучиха как да крадат и тя за две години попрекали.
Алигатор09:17 - 17.12.2013
Стругова си заслужи поста като игра със знамето на ДПС и продаде род и вяра.Много за кратко ще е на това място,язък!

FACEBOOK

//