Марек привлича национал от Пирин

infomreja.bg, архив

Ръководството на Марек Юнион Ивкони-Дупница иска да привлече в редиците си за новия сезон централния блокировач на Пирин Балканстрой-Разлог Костадин Гаджанов. В момента текат преговори между двата клуба за преотстъпването му, като скоро се очаква те да се финализират и Гаджанов да започне подготовка с Марек.

От клуба в Дупница, който ще ни представя през този сезон в най-престижния европейски турнир – Шампионската лига обявиха, че имат нужда от централен блокировач и диагонал, като с привличането на национала Костадин Гаджанов, въпросът с първия пост ще бъде решен.

„Иво Константинов преговаря с ръководството на Пирин”, потвърди мениджърът на Марек Людмил Найденов. За това засега не мога да кажа подробности. Но Костадин Гаджанов също иска да се присъедини към нас, още повече, че ще играем за Шампионската лига. Така че, по всяка вероятност, трансферът му в Марек ще бъде осъществен” допълни Найденов.

Марек започна подготовка с по-голяма част от състезателите, като до събирането на целия състав утре, тренировъчният процес се води от Христо Райчев и Людмил Найденов. Очаква се и решението и на старши-треньора Найден Найденов, който трябва да огласи дали ще остане в Марек, или ще поеме поста съюзен треньор към БФВ и помощник на Камило Плачи в мъжкия национален отбор на България.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK