Мая Манолова от Кюстендил: Огромното разочарование идва от партиите на промяната

Снимка: Infomreja.bg

Когато се съюзиш с мафията, в крайна сметка, тя решава докога да продължи съюза

„От Борисов не сме очаквали друго, огромното разочарование са т.нар. партии на промяната, които реално продължават позора и предателството към хората от протестите. Очевидно им се услади мазното турско кафе и седенето по скутове.

За съжаление и хората, с които днес разговарям не изключват, въпреки разменените тежки думи, да се стигне до споразумение. Целта е ясна - усвояване на власт и на пари.

В същото време, докато се разиграва този грозен театър, реално живота на хората поскъпва - водата е 20% по-скъпа, потребителите ще излязат на свободния пазар за ток, мобилните оператори вдигнаха с 10% таксите. Това обяви в Кюстендил председателят на гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова.

И допълни: Тегобите на българските граждани абсолютно не интересуват нито депутатите, нито ръководствата на партиите, които са в парламента. Тази свирепа битка за постове, за позиции, за власт и пари ще продължава.

Не изключвам седенето по скутове да продължи, въпреки резила и излагацията пред българските граждани и квалификациите. Когато се съюзиш с мафията, в крайна сметка, тя решава докога да продължи съюза, обобщи Манолова.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK