Мая Манолова: Оставка на цялото правителство

снимка: infomreja.bg

"Ситуацията в страната е кризисна. Тя става все по-драматична, а напрежението ескалира. Хората са на улицата и търсят помощта на държавата. Не само заради високите сметки, но заради невъзможността да ги платят. Заради всичко това БСП настоява правителството да си подаде оставка", обяви депутатът от "Коалиция за България" Мая Манолова.

По думите на народната избранничка оставката на Симеон Дянков не решава проблема. "Това явно е една от най-скъпите жертви, която можа да направи ГЕРБ, но вече е късно, хората искат оставката на цялото правителство", коментира тя.

"Политиците от всички парламентарни групи трябва да направят предложение, за да се стигне до някакво решение. Това, което предлага БСП е незабавна оставка на правителството, консултации между политическите сили и предсрочни парламентарни избори. Кредитът на доверие към това управление е изчерпан. Те напрактика изпуснаха нещата и протестите заплашват да станат още по-масови. Държавата я няма в случая", каза още Манолова.

От БСП настояват и за пълна ревизия на ДКЕВР, защото според тях държавният регулатор е виновен за високите сметки. "Нека не забравяме, че Ангел Семерджиев беше назначен от Бойко Борисов и отговорността за високите сметки е изцяло на ГЕРБ", подчерта Манолова.

КОМЕНТАРИ

MIMI14:47 - 19.02.2013
skri se plashilo
Ронка20:02 - 18.02.2013
Не си е взела хапченцето, милата
Кире17:09 - 18.02.2013
Мама ти недоклатена!
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK