Мая Манолова направи дарение на близначките от село Раждавица

снимки: Пресцентър БСП - Кюстендил

Заместник-председателят на НС Мая Манолова направи дарение днес на Цветилена и Ванеса от село Раждавица. Децата страдат от детска церебрална парализа още от самото си раждане.

Манолова дари сушилна, от която е казала, че има нужда майката Мая Манова. Благодарение на групата общински съветници от БСП, община Кюстендил е подсигурила общинско жилище в Кюстендил, което да е в удобство на семейството.

В момента в него се прави ремонт и в най-скоро време двете близначки ще се преместят в него.

Лечението при Цветилена е приключило, като предстои единствено рехабилитация, за да може тя отново да проходи. За Ванеса следва нова операция на коляното и стъпалото, която ще бъде направена на 20-и май. 

Цветилена и Ванеса се раждат преждевременно в 6-я месец и прекарват първите 4 месеца от живота си в кувьоз. Веднага след това става ясно, че момиченцата са с детска церебрална парализа.

Семейството на Мая се разпада и така в продължение на вече 10 години тя сама отглежда по-големия си син заедно с двете момичета.

 

снимки: Пресцентър БСП - Кюстендил
снимки: Пресцентър БСП - Кюстендил
снимки: Пресцентър БСП - Кюстендил

КОМЕНТАРИ

не така10:29 - 24.04.2014
Твърде грубо, жеста си е жест. Дано повече хора се сещат за хората в неравностойно положение
ПИСНА МИ!!!!!!00:40 - 24.04.2014
Това,иначе голямо на думи нищожество какво се просяга,като за снимка към детето?Да вземе да седне на леглото,да погали детето,да му каже нещо мило.Да болно е,ама не е заразно,за съжаление.Да вземе да я тръшне,та да го занесе в парламента и да го предаде на цялата там политическа сган!!!
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK