Мадлен Алгафари представя книгата си „Пътят на сърцето“ в Благоевград

Източник: lifeatcity.com

Психотерапевтът и писател Мадлен Алгафари ще представи премиерно книга си „Пътят на сърцето“ в Благоевград. Събитието ще се състои на 14 ноември от 18.00 часа в Градска художествена галерия.

Всички присъстващи ще имат възможност да зададат въпросите си и лично да поговорят с Мадлен Алгафари, както и да се сдобият с книгата, с автограф и лично посвещение от нея. За най-новата си книга, авторката казва, че „Сърцето е адресната регистрация на чувствата“.

Книгата се ражда спонтанно по време на последното пътешествие на Мадлен Алгафари по пътя Камино де Сантяго. В нея се разказва за това какво се случва дълбоко в нейния вътрешен свят по време на пътуването, мисли и прозрения, защото пътуването винаги е навътре.

Мадлен Николаева Стайкова-Алгафари е български писател, психотерапевт, преводач, режисьор. През 2003 издава първата си книга „Мира нямам“ – поезия и психология. Следват книгите „Вяра имам“, „Всички можем да летим“, „Приказки за пораснали деца“, „Глад за истински неща“, „Как да се разболяваме качествено“, "От „какво ще кажат другите“ до „какво избирам аз“, „Чувствам, следователно съм“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5