Людмила Костадинова и социалдемократите подкрепят Илко Стоянов за кмет

Снимка: Infomreja.bg

Тя изтъкна и основните причини

Oбластното ръководство на ПП „Българска социалдемокрация – Евролевица“ в Благоевград подкрепя кандидатурата на Илко Стоянов за кмет.

Независимият кандидат е подкрепен от ръководството, в което са: председателят – Людмила Костадинова, Николай Иванов – организационен секретар на областното ръководство, Вероника Темелкова – общински председател на структурата, и Илко Новаков – представител на гражданската квота.

На пресконференция, дадена от Людмила Костадинова, стана ясно, че тя няма да бъде кандидат за кмет, както се очакваше. От партията са взели решение да не издигат кандидатура, а да подкрепят такава.

Вероятно и г-н Стоянов ще бъде изненадан от тази подкрепа, защото не са водени предварителни разговори с него, каза Костадинова.

Тя изтъкна и основните причини – личностни и управленски качества, които са накарали ПП „Българска социалдемокрация – Евролевица“ да го подкрепят, а именно:

Човечността, смелостта, почтеността, последователността и работохолизма на Стоянов.

Според Костадинова, само кмет, който ходи по съборите, може и да плаче с хората. Също така председателят на областната структура заяви, че Стоянов е „отрязал крилата на местни бизнесмени, които са печелели от незаконни и корупционни сделки в Общината“. Заявено бе още, че Стоянов работи до 21 ч. в Общината, което доказва неговата отдаденост.

По повод критиките на проекта за реновация на пазара, Костадинова цитира баба си: „На вкус и цвет товариш – нет“.

Костадинова коментира метафорично – без да назовава имената на кандидатите Шушков и Байкушев. Тя каза, че това са „кандидати уж загрижени за Благоевград“, „обградени в Инициативните си комитети от почетни граждани“, „млади и не толкова наивни, които лъжат“.

Костадинова прочете изявление пред журналистите, в което коментира събитията в национален и международен план.

В завършек Костадинова заяви, че „Българска социалдемокрация – Евролевица“ ще излъчи собствена листа с кандидати за ОбС-Благоевград, но имената ще станат ясни по-късно, защото все още има членове, които искат да се включат.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни

https://www.facebook.com/infomrejanews

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//