Любими балкански изпълнители и млади български певици плениха сърцата на хиляди меломани в Разлог

Снимка: Община Разлог

Концертите „Разлог е изживяване! Разлог е музика!“ се проведоха на 13 и 14 октомври

Любими балкански изпълнители и млади български певици плениха сърцата на хиляди меломани по време на големите концерти “Разлог е изживяване! Разлог е музика!”, на 13. и 14. октомври на стадион “Септември”.

В петък вечер концертната програма бе открита от режисьора по образование, актьор-комик по професия и певец по душа - Георги Низамов, който приветства всички гости на събитието, организирано от Община Разлог.

Големите концерти, посветени на балканската музика, започнаха с пленяващите “Червената шапчица”, “Вземи огин” и други любими песни, изпълнени от талантливата Алекс Бучкова, в компанията на момичетата от Dance studio Deja vu.

Празничната програма продължи с неотразимата Емина Туфо (Emina Tufo), а след нея на сцената се качи един от най-добрите певци на балканите - Саша Матич (Sasa Matic). Любимецът на няколко поколения меломани докосна сърцата на всички гости на стадион “Септември”, с едни от най-големите хитове - “Prejako”, “Nadji novu ljubav”, ”“Sto sviraca”, “Ko si ti” и други емоционални песни от своята дискография.

"Разлог е изживяване! Разлог е музика!" завърши на 14 октомври с блестящите изпълнения на участничката в едно от най-големите музикални предавания в България - Десислава Николова (Далия - Dallia), българо-сръбската певица Марина Тошич (Marina Tosic) и пленяващия със своят глас и неописуема енергия Keba.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK