Любен Милев: Зад инж. Румен Томов стоят избирателите, които го подкрепят и желаят

Снимка: БСП

Заместник-кметът по сигурността и кандидат за депутат Любен Милев с обръщение към гражданите

Заместник-кметът по сигурността и кандидат за депутат Любен Милев с обръщение към гражданите след първия тур на частичния вот в Благоевград:

С огромна благодарност към благоевградчани, че излязоха да заявят гражданската си позиция на 27.06.2021г. на частичните избори за кмет на община Благоевград, независимо от високите температури и дискомфорта от новия начин на гласуване – чрез машини.

Благодарности и към органите на реда в деня на изборите за перфектната организация и недопускане опорочаването на изборния ден, както и опазване на обществения ред на територията на общината.

Предстои ни балотаж на 04.07.2021г. и тези, които имаме мнение и виждане как да се развива общината ни, какъв курс да поеме за нормална жизнена среда, достатъчно работни места, чист въздух, здравеопазване, образование, култура и спорт, следва да направим своя избор без „мотивиране“ против разбиранията ни, с оглед на чистотата на личността, зад която заставаме.

Румен Томов, който близо две години работи в неистова обстановка, създадена от управляващите на национално ниво и пъстрия политически Общински съвет, успя да привлече инвестиции за осигуряване работа на първо време на 300 граждани, да стартира строителството на 3 нови детски градини, смяна на ВиК инфраструктурата и уличната мрежа на цял квартал. В ситуация на пандемия Томов изпълни предизборната си програма на 60 %.

Зад инж. Румен Томов стоят избирателите, които го подкрепят, желаят и направиха промяната още преди две години, когато ги нямаше „протестърите и новите партии“. Тук подкрепящите го са ясни, предсказуеми и са хора, залагащи на чистия морал на личността, чистото му личностно развитие, професионалния и житейски опит и хуманното му отношение към хората в обществото и обективната му визия за развитие на община Благоевград. Той е човек на делата, а не на празните приказки.

От друга страна Илко Стоянов, бивш заместник- кмет от ГЕРБ, общински съветник от „Глас народен“, активен член на „Вот Консерватори“ и партия „Дром“ и понастоящем – „лицето на промяната“ от ПП” Има такъв народ”.

Зад адвокат Стоянов са хората, ползващи течението на вълната на ПП „Има такъв народ“ и очакващи материално възмездие от реализирането на предизборната програма на партията му, която ще стане известна едва след окончателната победа над статуквото.

Но тук има и огромен резерв, станал ни известен в предизборната кампания, като безрезервната подкрепа на д-р Атанас Камбитов, пък и хората от недалечното минало зам.–кмета Илко Стоянов в доминираната от ГЕРБ Община Петрич.

Какъв ли имидж ще донесе г-н Стоянов със сегашното си партийно членство на ПП „Има такъв народ“ и какви резултати в борбата със статуквото за тъй жадуваната ПРОМЯНА?.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//