„Лишаване от свобода“ за кюстендилец, признал за кражба и наркотици

Снимка: Infomreja.bg

Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване

Районен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Николай Николов, определи наказание от общо 14 месеца „лишаване от свобода“, за 26-годишния кюстендилец Кирил К., обвиняем за кражби. Съдът одобри споразумение, постигнато между прокуратурата и защитата на подсъдимия, който се призна за виновен в това, че на 25.05.2020 г., от двор на къща в кв. „Изток“ е отнел чужди движими вещи- 3 подови, постелъчни пътеки, на обща стойност 83, 20 лв., с намерението противозаконно да ги присвои.

За това престъпление, Кирил К. ще изтърпи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 11 месеца, при първоначален режим на изтърпяване „общ“. Щетите от престъплението са възстановени. Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

Районен съд – Кюстендил констатира, че престъплението е извършено в изпитателния срок по друго споразумение, одобрено през 2019 година и привежда в изпълнение наложеното в него наказание „лишаване от свобода“ за срок от 3 месеца, за държане на наркотични вещества.

Съдът приспада времето, през което обвиняемия е бил с мярка „Задържане под стража“, взета на 05.06.2020 г. Определението подлежи на жалба и протест пред Окръжен съд – Кюстендил, в 15-дневен срок.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK