Лидерите на ГЕРБ в Кюстендил и Невестино хвърлиха оставки

Владислав Стойков, снимка: infomreja.bg

В имейл, разпратен до всички медии, набедиха ГЕРБ в провеждането на тайно събрание. В него е посочено, че на 27 февруари е проведено тайно събрание за номинации на евродепутати, на което са били поканени само около 20 партийни членове от общо 700.

На него са подали оставки бившият губернатор на Кюстендил и настоящ общински лидер на ГЕРБ Владислав Стойков и общинският ръководител на ГЕРБ в Невестино д-р Андрей Иванов.

Събранието е било пазено в пълна тайна и на него от ръководството е присъствал само областният лидер Кирил Калфин. Стойков и общинското ръководство не са били поканени.

"Събранието не е проведено тайно. На всеки един от членовете се обаждахме по телефона. С тези, които не се свързахме, оставихме бележка в офиса на партията”, коментира говорителят на партията в Кюстендилско, Десислава Айдарова.

По нейни думи лидерът на структурата в Невестино не е подал оставка, а такава му е поискана от областния координатор заради несправяне със задълженията. Айдарова отрече и информацията,че оставката на Владислав Стойков е свързана със събранието, като подчерта, че той е подал молба за напускане от ръководния пост още на 30 януари.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK