Лидер на Европейски институт "Помак" кандидат-депутат

Касри Уланов /в средата/, снимки: infomreja.bg, архив

Един от председателите на Европейски институт "Помак" намери място в пиринската листа на коалиция "Горда България", в която основен играч е партията ГОРД на Слави Бинев.

Кадри Уланов от гърменското село Рибново е получил третото място. Той е бивш заместник-координатор на федерация "Справедливост-българия" на Сезгин Мюмюн. 

Водач на листата е университетският преподавател доц. Йордан Величков. Втори е петричкият бизнесмен с титла на архонт Иван Кочев-Чомбе. След него е Кадри Уланов.

В листата на коалицята място е намерил още един петрички бизнесмен- това е Живко Литов, собственик на легендарната  „Литова къща” в Мелник.

Останалите кандидат-депутати са строителният предприемач от Благоевград Петър Байкушев, Анна Бележкова от Разлог, Юсеин Избищали от село Годешево, Ерол Летиф от Долно Дряново, Ибрахим Гъралийски от Белица, Стефан Маринов от София, Любомир Калинков от Добринище.

 

КОМЕНТАРИ

Мариан10:39 - 08.04.2013
Браво Къдри!Ти си един от малкото помаци,които не се срамуват от това.Благодаря за книгата-"Защо бе скрита историята на помаците",която ми подари.Желая ти успех на изборите,надявам се всички помаци да те подкрепят.
Тракийски ПОМАК от Спарта21:44 - 07.04.2013
БРАВО - най-сетне някъде в кандидат-депутатските листи да се даде възможност на представителност и гражданската квота, а в случая и на гражданска представителност на ПОМАЦИТЕ, защото турците си имат партия ДПС-Лютви Местан - едната и втората на НДСД-Касим Дал, в които отново виждаме същите турски мекерета, които турцизираха и целият ЧЕЧ, даже и разни любовчийки Ходжеви и разни пиалки Хайрушеви,които по този район години наред преследваха свестните помаци по ЧЕЧ-а, образовани хора, даскали, специалисти и много други, а за капак и ГЕРБ-ерската паплач не можа да ги защити, защото работеха заедно БАНДИТИЕ ОТ ГЕРБ-мафията и МАФИОТИТЕ от ДПС-бандата. Така, че можем само да поздравим тези смели ПОМАЦИ, като Къдри и другите като него за смелостта и куража да се опълчат на турската партийна сган, на ГЕРБ-сака паплач и всевъзможни други боклуци от областта, които слез 30 дни трябва да се изчистят до сушька и до клечка. БРАВО ПОМАЦИ - ЕВАЛЛАХ!!!!
до чеч21:12 - 07.04.2013
Абе младеж и християни и турци и цигани в разговорите си помежду си ни наричат помаци,помаци,помаци защо се срамуваш те ще продължат да те наричат така и децата ти ще наричат така свиквай с това другото е комплекси.
ЧЕЧ20:47 - 07.04.2013
Кой ги съчини тези измислени смешници , които се наричат Европейски институт помак ? Как си позволяват да се наричат така и да вредят на българите мюсюлмани от Чеча ? Да вземат да направят и Европейски институт гяур по същия начин . Трябва да бъдат забранени по най бързия начин . Продажни глупаци .

FACEBOOK