"Левски" търси нападател

Снимка: startphoto.bg

Николай Костов разполага само с един класически играч на този пост - Рикардиньо

"Левски" в момента е във вихъра си, но на "Герена" са стъпили здраво на земята. Затова "сините" не си затварят очите, а виждат къде и какво може да се подобри. На "Герена" отново е актуална темата с привличането на още един нападател. Причината за това е, че лечението на Билал Бари продължава да върви бавно. Така Николай Костов разполага само с един класически играч на този пост - Рикардиньо. Последният обаче се оплаква от проблеми и се наложи срещу Локототив Сф като таран да се изявява Роналдо. Той се справи успешно с тази роля, но все пак се смята, че е избор номер 1 за дясно крило на "Герена".

Иначе на "Герена" се бяха отказали от търсенето на нов нападател, за да се подсилят на други постове. Така в "Левски" бяха взети двама халфове - Фадига и Дарлан. Последният се очакваше да влезе в групата за мача с Локомотив Сф, спечелен с 6:0, но това не се случи. Причината е, че в София все още се чакаше жълтата му карта.

На този етап на "Герена" са категорични в друго - няма нито една оферта за техен играч, която да е реална, а не само в социалните мрежи, пише "Мач телеграф". /Топспорт/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK