Летен театрален курс и училище за китаристи в ОДК - Кюстендил

Снимка: ОДК - архив

Продължават заниманията в една от най-предпочитаните от децата форми от Програмата за лятна работа на Обединен детски комплекс /ОДК/ „Детско лято 2017“ – летния театрален курс с ръководител Ани Кръстева. Курсът посещават над 70 деца, които са разпределени в три групи – една за начинаещи и две за напреднали.

Театралният курс ще завърши с  продукция на 11-и август от 17:30 часа. Децата ще представят спектаклите „Рожден ден“, „Саниране“ и „Маршрутка“. И през тази година традицията ще бъде спазена – под вещото ръководство на Ани Кръстева малките любители на театралното изкуство ще се представят в ролята на артисти, сценаристи и режисьори.

На 1-ви август в 10:00 часа в ОДК стартира Рок-училище за китаристи. В продължение на месец Бойко Малинов ще запознава децата с появата и развитието на  рок - музиката и с основните техники и начини на изпълнение на китара.

От 17-и до 27-и август 65 деца от театралната школа, школата по изобразително и приложно изкуство и ДЮТА „Кюстендилче“ към ОДК ще вземат участие в Програмата за творчески ваканции „Хайде да творим заедно“ на Националния дворец на децата – лагер на море в с. Кранево и с. Равда.

Творческата ваканция е награда за децата от клубовете и школите към ОДК, отличени в национални и международни инициативи от Националния календар за изяви по интереси на децата и учениците на МОН.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK