Лелята на Чарли пристига в Дупница с цялата си свита

Снимка: ЕНИ филм

Забавното представление от Оскар Фелцман ще разтърси от смях зрителите в залата на театъра в Дупница тази вечер - 3.05 от 19.00 ч.

Смешната, уникална, неподражаема Леля на Чарли ще пристигне в Дупница тази вечер, за да се срещне с публиката в града и да предложи на всички любители на оперетата и на всички, които просто обичат да се забавляват едно уникално развлечение.

Ако отдавна не сте се смели до насита, сега е моментът да си отделите време за това. Ако отдавна не сте се забавлявали така, както само сцената може да ви забавлява, не пропускайте това представление.

Защото в него забавните и смешни истории следват една след друга, култовите реплики се запомнят и ни карат да се смеем дни наред, когато си спомним за спектакъла, а героите изграждат образи, които остават емблематични.

През 1973 година композиторът Оскар Фелцман създава мюзикъла Лелята на Чарли с либрето по мотиви от едноименната английска комедия на Томас Брандон.

Ако не беше Любовта, Джак и Чарли (двама английски младежи) нямаше да празнуват така, че да забравят за съкровените срещи с любимите си. Ако не беше Случайността, отново те двамата, нямаше да накарат най-добрия си приятел – Бебс, да облече женски дрехи и да се представи за Лелята на Чарли от Бразилия (където, между другото, има много ананаси, банани, лагуни и маймуни...).

Без Любовта и нейното жизнерадостно умопомрачение никой не би издържал на последвалите абсурдни (но в крайна сметка, просто смешни) събития. И без Случайността едва ли на финала всички биха стигнали до щастливия край.

Представлението в Дупница е на 3 май, сряда от 19, 00 ч. в залата на ОДТ "Невена Коканова".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK