Лазар Рамов от Гоце Делчев с постоянна мярка „задържане под стража“

снимка: infomreja.bg, архив

Съдът в Гоце Делчев днес постанови постоянна мярка "задържане под стража" спрямо Лазар Рамов, арестуван преди дни след скандал с клиенти в гоцеделчевско заведение и с полицаи, отзовали се на сигнала за инцидента. 

Скандалът избухнал в заведението „Фламинго” и когато полицейски патрул бил извикан от клиентите, Рамов посрещнал униформените с псувни, обиди, закани и заплахи.

Това е поредната проява на Лазар Рамов, който в момента на прибирането му "на топло" е изтърпявал наказание пробация за предишно свое престъпление. В същото време той е квалифициран от контролните, съдебните и полицейските органи в града като рецидивист, тъй като е осъждан многократно за кражби, разпространение на наркотици и предизвикване на скандали. 

Всички издадени присъди на Рамов са условни, което предполага, че му предстои дълъг престой зад решетките.

Полиция и обществеността в Гоце Делчев от години са вдигнали ръце от младежа, който започнал престъпната си дейност още когато бил 12-годишен.

Рамов ще изтърпява наказание и за крупната му кражба през миналата година на голямо количество фаянсови плочки от строителен обект на ул. "Сестри Дукови" в Гоце Делчев. 

Мълвата в града говори, че изоставеният за отглеждане от дядо му от съвсем малък Лазар Рамов досега е бил покровителстван от съдия, на когото дядото бизнесмен продал на тънка цена апартамент.

Дали ще бъде обжалвана постановената днес постоянна мярка ще стане ясно в следващите дни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//