Кървава вендета в Крупник, опитаха да заколят мъж

снимка: infomreja.bg

56-годишен ром едва не бе убит при зловеща вендета, след като младеж опита да го заколи, прокарвайки нож през гърлото му, съобщи БГНЕС.

Инцидентът е станал към 18 часа тази вечер в село Крупник, община Симитли.

При неизяснени на този етап обстоятелства, младеж нападнал и опитал да пререже гърлото на 56-годишния Демчо Р. Младият мъж се приближил откъм гърба на Демчо, хванал го с лявата ръка през раменете, а с дясната прекарал нож през гърлото му.

За негов късмет порезната рана не е дълбока, прерязани са само мускули на шията, трахеята и сънната артерия не са засегнати. По думите на пострадалия с нападналия го с нож младеж имали стари дразги.

Раненият е загубил много кръв, веднага след инцидента е качен на лек автомобил и транспортиран до филиала на ЦСМП в Симитли. Оттам веднага е качен на линейка и в 18.40 е приет в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград.

Най-вероятно пострадалият ще бъде настанен в отделението по хирургия на МБАЛ, а ако състоянието му се окаже по-тежко от първоначалното, ще бъде транспортиран за София.

Полицията веднага пое опита за убийство, на този етап не е ясно дали нападаетят е задържан или е избягал. Работата на полицията по тежкия инцидент продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK