Курсистите от школата за командоси набират средства за болен ученик

снимки: личен архив

Курсистите от школата на Костадин Мечкаров за обучение на командоси в Гоце Делчев събраха първите 500 лева за лечението на дванадесетокласника от ПМГ „Яне Сандански“ – Стефан Георгиев. В момента ученикът е на лечение в специализирана столична клиника.

Средствата бяха събрани на проведения в неделя демонстрационен турнир за самоотбрана в село Слащен, община Сатовча, където много хора се отзоваха на благотворителната инициатива и дариха пари за спасяването на момчето, което след броени дни трябва да е абитуриент.

Нашата инициатива за набиране на средства за лечението на Стефан Георгиев не спира дотук, подели сме кампания и продължаваме да събираме пари с наши изяви и със съдействието на фирми, общини, предприятия и жители на региона и страната, за да помогнем на семейството на болния младеж“, заяви за ИНФОМРЕЖА треньорът и шеф на школата за командоси в Гоце Делчев Костадин Мечкаров.

Първи инициираха благотворителна акция за набиране на средства съучениците му от 12 клас в елитната гимназия в Гоце Делчев, тъй като за лечението е необходима голяма сума, която е непосилна за семейството. В училището Стефан се слави като добро и скромно момче, с отличен успех. Според педагозите досега той не е имал здравословни проблеми.

19-годишният Стефан Георгиев е настанен в софийската болница „Токуда“. Преди седмици момчето получило инсулт. Радостната новина е, че вече е излязъл от състоянието на кома, което дава надежди на лекарите от столичната клиника, че младият и силен организъм ще се справи с тежкото заболяване.

 

КОМЕНТАРИ

kuhi723:33 - 25.01.2013
krasi terzzz q ne se bazikai s naroda napravi proverka tvoiqt 4ovek G-N me4karov kak bazika kursistite/??????? vse o6te nqmat ZNA$KI i licenzi .Kakav e tozi kurs uj za 6 meseca 6te6e da imat diplomi
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK