Кучета нахапаха овце, прокуратурата в Благоевград ги разследва

Снимка: Infomreja.bg

Мъж от Добринище задигна кола

Мъж от Добринище открадна колата на съгражданин.

Вчера в РУ-Банско жител на Добринище е съобщил, че е извършена кражба на бинокъл от автомобила му, който бил паркиран в района на ул. "Чобан Бойчо".

От работещите по случая полицейски служители са предприети незабавни действия, в резултат на които е установено, че  извършител на деянието е 52-годишен жител.

В Първо РУ- Благоевград е получен сигнал, че в заграден обор в с. Дебочица три кучета са умъртвили две овце и са ухапали други пет.

Жител на Гоце Делчев е съобщил, че е изгоряла вилата му, находяша се в местността Имерица, землище на с. Мосомище. Изгорели са вътрешната част на вилата и около 35 кв. м. покривна конструкция. Причината за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.

Образувани са  две бързи производства за шофиране в нетрезво състояние.

По ул. „Солунска“ в Петрич 50-годишен от града е управлявала лек автомобил „Фолксваген Голф“ с наличие на 2,38 промила алкохол в издишания въздух.

В ж.к. „Спартак“ в Сандански 52-годишен гръцки гражданин е управлявал лек автомобил „Ягуар“ с наличие на 2,42 промила, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK