Кръгла маса на тема "Здравословните води на България" ще се проведе в РИМ-Благоевград

Снимка: Infomreja.bg

Инициатори на събитието са инж. Румен Томов и сдружение „Граждани за Общината”

Кръгла маса на тема „Здравословните води на България: Икономически и социални ползи“- форумът ще се проведе в Регионален исторически музей – Благоевград, на 26 октомври от 11:00 часа.

Инициатори на събитието са инж. Румен Томов и сдружение „Граждани за Общината”.

Водещите експерти в сектора ще представят българските постижения за научни, образователни и бизнес продукти чрез иновации в wellness, SPA индустрията и нишов туризъм. Клъстерната електронна платформа „Водата за глобално здраве“ чрез своята мрежа от партньорства в десетки точки на България, Балканите, Европа и света ще отрази събитието във Facebook: @GWH (Global Water Health).

Основната цел на форума е да промотира икономическия потенциал на българските минерални води за здравна превенция чрез внедряване на социални иновации, трансфер на знания и технологии към бизнеса за превръщане на България в Силиконовата долина на основа вода. Споделянето на изградения ефективен модел за инвестиции и превръщане Благоевград и съседните градове с минерална вода в „Spa огърлицата на България“ е възможно чрез въвеждане на научни иновации за персонализиране на услуги за Нишов туризъм, партньорски мрежи и публично-частно партньорство изградени в рамките на ЦВП „Наследство БГ“.

Организаторите на събитието са уверени, че ще се постигнат нови съвместни успехи за икономика основана на знанието, осигуряваща приобщаващ интелигентен растеж.

Международен координатор на форума е проф. Бистра Димитрова, посланик на ООН по спорт за социално развитие, директор на Центъра за върхови постижения „Наследство БГ“.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK