Кристина Димитрова – отново председател на журито на „Пей, сърце” 2020

Снимка: Личен архив

Тази година участници от чужбина не се допускат

На 19-и септември 2020 г. от 17:00 ч. в парка пред читалище „Братство 1869” - Кюстендил, за четиринадесета поредна година ще бъде даден стартът на Международния фестивал на шлагерната и старата градска песен „Пей сърце”.

Фестивалът се организира от читалище „Братство 1869” и Община Кюстендил, под патронажа на кмета г-н Петър Паунов. Съорганизатор е читалище „Пробуда 1961”.

Целта му е съхраняване и популяризиране на шлагерната и старата градска песен, възраждането й за нов живот и приобщаване на младите хора към нейната лиричност и красота.

Фестивалът се утвърди като форум, който дава поле за изява на състави и изпълнители от цялата страна и чужбина, които представят богатството на шлагерната и стара градска песен.

Тази година участници от чужбина не се допускат.

Организаторите се подготвят музикалното събитие да протече при спазване на всички епидемични изисквания на Министерство на здравеопазването.

Тази година фестивалът ще се проведе на 19 и 20 септември на открита сцена в парка пред читалище „Братство 1869”.

Участниците ще бъдат оценявани от жури в състав: председател -известната българска поп певица Кристина Димитрова и членове: Бони Милчева, Димитър Цветков, Никола Янев – Чоли, Жана Райнова и Димитър Неделчев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK