Кравата и Крушата остават в ареста

Стоян Гецев-Кравата, снимка: Нора Василева, на снимките по-долу: акция "Наглецът", infomreja.bg, архив

Кюстендилски окръжен съд остави в ареста Стоян Гецев-Кравата и перничаните Николай Пресолски и Митко Йорданов-Крушата. За пореден път те поискаха по-лека мярка заради разклатено здраве и различни болежки. Тримата бяха задържани през лятото на миналата година за трафик на дрога, заедно с кюстендилеца Любомир Илиев-Ломския и македонски гражданин.

Кравата дори имал спешна операция, от която вече е възстановен. Той страдал от проблеми с уринирането заради камъни в бъбреците, коментират от държавното обвинение в Кюстендил.

Групата попадна в стая с решетки при акция "Наглецът" с 3 кг хероин и 48 хил. евро. Гецев, заедно с кюстендилския бизнесмен Любомир Илиев - Ломския, перничаните Николай Пресолски и Митко Йорданов-Крушата и македонецът Николай Томанов бяха арестувани на 8 август 2011 г. Една част от тях на паркинга на хипермаркет "Метро" в Благоевград, а други двама на път. Парите, открити у тях, били предназначени за сделка с дрогата, смята обвинението.

До месец се очаква и обвинителният акт по случая с дрогата да бъде готов, каза наблюдаващиятпрокурор Ангел Байрактарски. Написването му се бави заради неизпълнена съдебна поръчка от Турция, откъдето се очакват материалите по дело за трафик на дрога, водено срещу Кравата в съседката ни.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK