Красивата петричанка Моника каза „да” на Боби Хазуров от Пирин ГД

снимки: личен архив

Един от елитните футболисти на "Пирин" - Гоце Делчев - Борислав Хазуров, в събота сложи точка на ергенския живот. Заедно с любовта на живота си - красивата петричанка Моника, той застана пред олтара и се врече във вечна вярност и любов към семейното огнище.

Двамата влюбени вдигнаха пищна сватба в гоцеделчевския ресторант "Ванита". Собствениците на заведението не скриха задоволството си от избора на красивите младоженци именно при тях да отпразнуват най-щастливия ден от живота си.

Кумовете на младото семейство - Костадин и Надежда Хазурови, бяха не по-малко бляскави, влюбени и елегантни от самите младоженци. Кумът Костадин Хазуров освен братовчед на младоженеца е и негов колега футболист, който играе за белгийския "Лиерс".

В България пристигнал специално за сватбата на Боби и Моника, както и да посрещне най-хубавите празници - Коледа и Нова година, със семейството и приятелите си.

Многобройните гости не спряха през целия ден да вдигат наздравици и да орисват младоженците и кумовете им с пожелания за щастлив брак, много любов и красиви наследници.

Много бяха и пожеланията семействата на двамата футболисти Борислав и Костадин Хазурови да си народят цял отбор момчета, които да превърнат в потомствени футболни таланти.

Около година продължила огнената връзка между двамата, преди да се решат да сключат брак.

Красивата петричанка Моника грабнала сърцето на Боби Хазуров, който пък не се примирил, докато не я завел пред олтара, издават близки на младоженците.

 

снимки: личен архив
снимки: личен архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK