Красимир Велчев: Премиерът Борисов категорично подкрепя Икономов!

Снимка: Infomreja.bg

Тук съм да разсея всякакви спекулации, каза Велчев

Мисля, че кампанията върви перфектно – добронамерено, позитивно, конструктивно, градивно, идейно, и това го казват и хората.

Така определи своята работа и работата на целия си екип кандидатът за кмет Георги Икономов, който днес бе домакин на важни лица от структурата и ръководството на ГЕРБ.

Красимир Велчев – член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и един от основателите на партията, както и Даниела Савеклиева – координатор на ГЕРБ за Благоевград и народен представите, посетиха Банско като първа локация сред поредица обиколки, за да изкажат подкрепата си към кметовете – кандидати за поста в пиринските общини.

Ние сме една от общините, в които изборите са меко казано напрегнати, направи своята констатация Икономов за кампанията. Някой хора приемат изборите за война, а за разлика от тях, нашите срещи са конструктивни, основани на разговора, а не са подплатени с ненавист и омраза, категоричен бе Икономов.

Кандидатът даде думата на Даниела Савеклиева, която заяви твърдо и с усмивка:

От мен имате 4 „да“ за всичко, което правите – за кмета Икономов, за Петър Галчев – кандидатът  ни за Добринище, за всички съветници – които искат да направят Банско едно по-добро място за живеене. Напълно убедена съм, че това е печелившия отбор за Банско. Това са кандидатите, които ще продължат това, което до момента е изградено. Всичко това се дължи на кмета Икономов. Успехът за Банско е под номер 43!

Красимир Велчев от своята страна изтъкна, че силата на ГЕРБ от самото създаване на партията е било в позитивизма.

„Съгласен съм с думите на генерал Борисов, че е важен нашият отбор, а не другите, а аз като бизнесмен мога да допълня, че ако този преди теб си е свършил работата, то кажи сега ти какво ще напариш. Няма как да градиш авторитет върху това, което другите не могат. Достатъчно силна партия сме, за да коментираме недостатъците на нашето управление.“

Велчев допълни, че посещението му в Банско е за да изрази подкрепа към досегашния кмет и да разсее всякакъв вид спекулации, че ГЕРБ не подкрепя Икономов.

„Когато човек е сигурен в себе си, не го интересува другия какви негативи носи. Аз съм убеден, че Икономов ще победи. Без вас - жителите и екипът в общината, кметът е нищо. А Икономов се е доказал като отборен играч. Сигурен съм, че ще спечелите от първия път. Изразявам подкрепата от премиера Борисов за това, което сте.

Велчев пожела още един лифт, защото пътят на Банско е в развитието на туризма.

„Надявам се следващата седмица като дойда да празнуваме победа“, завърши речта си Велчев под аплодисментите на множество симпатизанти.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Цецко от Шума18:34 - 23.10.2019
Мила моя , много бързо ме забрави. Какво му се радваш само. Как беше по Москва , дано си доволна? Ти знаеш , как , кога и с кого? Той е добър човек , финансово красив , самолет кара и другия сигурно още вдига ...но да внимава с виаграта
Ели19:55 - 22.10.2019
Колко пари (милиона) даде Гошо на този знаете ле?
Марин18:27 - 22.10.2019
На никой не е известно Борисов да е назначил Кр. Велчев за негов говорител. Ама срещу добро заплащане - защо да не говори така. А Савеклиева май не може да види по - далече от носа си, добре е да си смени очилата и да слезе на земята.
Иван17:52 - 22.10.2019
Сега хората могат да видят,кой член от Изпълнителната комисия на ГЕРБ е помогнал на монтофонеца!

FACEBOOK