Красимир Герчев: Кандидатирам се за кмет на община Разлог

Снимка: К. Герчев

Екскметът на Разлог – Красимир Герчев, официално обяви кандидатурата си

Екскметът на Разлог – Красимир Герчев, официално обяви кандидатурата си за изборите през есента.

Кандидатирам се за кмет на община Разлог с вяра в по-доброто и човешко управление!

Уважаеми жители на община Разлог,

Скъпи приятели,

Хората на Разлог и ПП ГЕРБ категорично застанаха зад кандидатурата ми за кмет на община Разлог през предстоящите избори.

Приемам достойно тази подкрепа и съм много развълнуван, защото заедно преминахме през успешни и трудни години, преодоляхме много кризи, пандемии, човешки проблеми.

Горд съм, че всички вие сте на моя страна и ми вярвате. Горд съм с изграденото в община Разлог по време на моето управление, гласи част от фейсбук публикацията на Герчев.

Припомняме, че на номинационно събрание преди месец от местната структура на ГЕРБ в Разлог издигнаха кандидатурите на Герчев и на временния кмет – Венислав Гърменов. Оказа се, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ е потвърдила номинацията, събрала най-много гласове – тази на Герчев.

Красимир Герчев бе отстранен предсрочно от кметския пост след решение на ОИК заради конфликт на интереси, установен от КПКОНПИ.

До момента са ясни и други кандидати за кметския стол в Разлог – д-р Румен Кондев (издигнат от ИК), Радослав Кирев (издигнат от БСП). Очакват се и кандидати на ПП, както и тази на досегашния ВрИД – Гърменов.

В публикацията си Герчев заявява още:

Разлог и селата се преобразиха по отношение на инфраструктура, инвестиционна политика, защита на бизнеса, развитие на туризма, грижа за здравето на хората, социална подкрепа, европейски проекти.

Община Разлог се превърна в модерна европейска община и привлича младите, а това е добър знак за всички. Заложеното в програмата и спечелените проекти под мое ръководство се реализират и до днес.

Всички вие, дори и тези, които не се интересувате от политика, сте наясно, че бях отстранен и обвинен в конфликт на интереси, заради управлението на един проект, който преобрази едно разложко училище. Приех решението на българския съд.

През тази година преосмислих живота си – отделих време за семейството си, на внучките ми, на приятелите ми. Не се намесвах в делата на общинската администрация и вече бах начертал за себе си друг път...

Но, вие, хората, които срещах всеки ден, вашите притеснения, вашите добри думи, вашите очаквания и съдбата на община Разлог, ме мотивираха отново да предложа кандидатурата си за кмет. Немалка мотивация за мен беше и поведението на хора, които вредят. Няма да коментирам компроматната война и обявяването ми за враг от „своите“, подписките под натиск, стигнали далече...

Ето защо тръгвам на избори като кандидат за кмет на община Разлог – с надеждата, че ще върна вярата на всички вас в доброто и човешко управление.

И нека Бог да е с нас.

И с всички, които радеят за община Разлог!

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//