Край на неудобството! Вече ще можем да трием съобщенията във Фейсбук и при получателя

Снимка: Infomreja.bg

Случвало ли ви се е да напишете нещо в чата на “Фейсбук” и след това да съжалявате за казаното? Съвсем скоро социалната мрежа ще ни даде възможност да размислим и да решим дали наистина искаме да задържим последното изпратено от нас съобщение.

Новата функция ще ни предостави време от 10 минути, в които можем да решим дали е подходящо да задържим написаното от нас. Ако решим да изтрием съобщението, то ще бъде премахнато и от пощата на получателя – нещо, което до скоро не беше възможно.

Все още не е ясно обаче кога новата функция ще бъде достъпна за масовата публика, като от социалната мрежа поясняват, че тепърва предстоят тестове.

Подобен избор вече е интегриран в другия чат, собственост на компанията – “УатсАп”. От Гугъл също представиха своя версия, която е достъпна за ползвателите на пощата – можете да изберете дали да задържите вече изпратен имейл, а при изтриването му, той ще бъде изтрит и пощата на получателя.

Новината за новата функционалност беше посрещната с радост от повечето потребители, според които тя би спестила много неудобни ситуации, възникнали в онлайн пространството от непремислени съобщения./ бТВ

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK