Костадинов: Златния и кримиконтингентът заедно в изборните измами

снимки: infomreja.bg

Незабавната оставка на директора на благоевградската полиция поиска водачът на листата на Коалиция за България в Пиринско Емил Костадинов. „Отправям искането си директно до министъра на вътрешните работи Петя Първанова и се надявам тя да намери сили и смелост да го острани. И в ръководството на МВР, и в кримиконтингента знаят кой е Златния“, заяви Костадинов, визирайки шефа на ОД МВР – Благоевград комисар Георги Костов.

Според кандидат-депутата калиграфските упражнения на ГЕРБ продължават, като в момента се ползват ксерокопия на лични карти на македонски граждани с цена на услугата 20 евро на лице.

В тази престъпна дейност, твърди Костадинов, са впрегнати ръководителите на служба „Борба с организираната престъпност“ в областта и цялата страна и шефовете по криминална линия – заместник-началниците на районните полицейски управления.

„Сред тези лица има такива, на които няма да търсим политическа отговорност, а направо наказателна, като Владимир Савеклиев – съпруг на първата в листата на ГЕРБ – Даниела Савеклиева, Емил Секулов и Стоичко Калузки. В тях е концентриран огромен финансов ресурс за пазаруване на изборите и организация за подмяна на вота“, каза още Емил Костадинов.

По думите му същите тези служители на МВР си позволяват да мобилизират почти целия криминален контингент в региона.  Той допълни, че се правят специални инструкции на всички директори на държавни служби, като се обръща особено внимание на шефовете на горските стопанства, които се

„Има райони, където ДГС-тата са главният работодател с голямо влияние над местното население, което се изражда в крайно уродлива репресивна форма. Кандидат-депутатите от листата на ГЕРБ са непосредствени участници в тази престъпна схема“, категоричен бе Костадинов. Той назова и две имена, за които обяви, че БСП разполага с безспорна информация за участие в схемата – шефа на ДГС – Мелник - Димитър Митушев и заместик-директорът на ДГС – Петрич – Росен Баев.

„Всичко това потвърждава отколешните ни притеснения, че ГЕРБ в целия период на своето управление се готвеше за предстоящите избори със стремеж да ги манипулира, да подмени вота и да открадне резултата“, каза още червеният кандидат за народен представител.

Той предупреди, че много скоро предстои възмездие за замесените в престъпната схема –„работещите в светлата и в тъмната част на живота“.  

„Ние обещаваме справедливост и сигурност за нормалните хора и възмездие за тези, коитопревърнаха държавата в репресивен орган. От кампанията за местните избори пред 2011 година част от тези хора ме съпровождаха неотклонно и следяха всяко мое движение. Не можех да изпия сам и едно кафе. Те работеха с бивши служители на службите, като Мирослав Писов, който изцяло се е предал и се е отказал от моралния ангажимент, който е поел на времето, когато е станал офицер.

„Ако се страхуваме, нещата ще останат непроменени. Нещо повече – трябва да помогнем на хората да се освободят от страха, в противен случай има опасност ГЕРБ да станат част и от нашето бъдеще и да ни го съсипят окончателно“, заяви Емил Костадинов.

 

КОМЕНТАРИ

:)11:25 - 21.04.2013
http://www.youtube.com/watch?v=gnehlh80JjY Това са хората с които бсп са в коалиция да ви е честито:):):):):):):):):):):):):):):):)
:)00:02 - 21.04.2013
Тоя отгоре е или луд или пиян:):):)
ХАХО17:37 - 20.04.2013
АКО ЗНАЕТЕ герб КАКЪВ ТЕРОР УПРАЖНЯВАТ В ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ И ГРАДИНИ НАПРАВО ГЕНОЦИД. ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ ДИРЕКТОРКИ И ТЕХНИТЕ ЗАМЕСТНИЧКИ И НАЙ-ВЕЧЕ ЛЕЛКИТЕ ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ ОТ СЪОТВЕТНИЯ МИНИСТЪР АКО ИМА ТОПКИ. ЗАВЧЕРА ЕДНО ДЕТЕНЦЕ /НЯМА ДА СПОМЕНАВАМ ДЕТСКОТО ЗАВЕДЕНИЕ ЗА ДА НЕ МУ ПРАВЯ РЕКЛАМА/ ОТ ЕДНА ЦДГ НА БКП Е БИЛО УВОЛНЕНО ЗАЩОТО НА ВЪПРОСА "КОЯ Е ЛЮБИМАТА МУ ИГРАЧКА чЕРВЕНИЯ СЪСЕЛ ИЛИ ЧИЧКО ПОЖАРНИКАР ДЕТЕТО ИЗБРАЛО СЪСИ". ДИРЕКТОРКАТА НАПРАВО ПОЛУДЯЛА И ИЗРИТАЛА ТРИГОДИШНИЯ ПРИЯТЕЛ НА ЖИВОТНИТЕ БЕЗ НИКАКВИ ОБЯСНЕНИЯ.МРЪСНАТА ШЕЙСЕТ ГОДИШНА ГЕРБЕРКА ВЕДНАГА БИЛА ВКЛЮЧЕНА В ИЗБОРНАТА ЛИСТА ЗА НЯКАКВИ СИ СЪВЕТНИЦИ.СПОРЕД ЕДНА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА ЦИТИРАМ "НЕ Е ЛУД ТОЯ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА А ТОЯ ДЕТО МУ Я ДАВА". ПРЕДЛАГАМ ДА СПРЕМ ДА ПОСРЕЩАМЕ БИВШИ И НАСТОЯЩИ ШУМКАРИ С БАНИЦА ЗАЩОТО ТЕ ЩЕ Я ЯДАТ И СЛЕД 100 ГОДИНИ НА НАШ ГРЪБ.
gogo16:26 - 20.04.2013
ГЕРБЕРАСТ-ПЕДЕРАСТ!!!

FACEBOOK