Костадинов: Служители изнасят тайно документи, за да ги разписва Палев

Емил Костадинов, снимка: infomreja.bg, архив

„Двама служители от областната администрация в Благоевград изнасят тайно документи и ги носят на областния управител Муса Палев да ги разписва. Това не е нормално”, коментира на брифинг депутатът и областен лидер на БСП Емил Костадинов.

„БСП остава твърдо на позицията срещу кадровото решение за назначението на активист на ДПС за губернатор на Пиринско”, допълни той и подчерта, че левицата няма да участва по никакъв начин в работата на държавната администрация.

Според народния представител голяма част от протестиращите пред държавното ведомство са платени и това е отблъснало много от разумните хора, които също не приемат това назначение.

Костадинов посочи като платени бунтари Димитър Лалев, Христина Ядкова и Венцислав Кавазов.

Областният лидер на БСП посочи, че назначението на Муса Палев има свой поръчител, но отказа да назове името му. Целта била да се дискредитира левицата и хората да се настроят срещу местните социалисти.

„Муса Палев сигурно е добър човек, но днес все още липсва зрялост в обществото за една такова назначение. Още повече че Пиринско е чувствителна територия и всички трябва да се съобразяват с това”, допълни Костадинов.

.

Емил Костадинов, снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

koleto23:37 - 25.06.2013
nali ste koalicionni partnyuori zashto go pluvash i ti si eni4ar vsi4ki go lapate na dogi i na barako mestan bukluci neshtastni pirinsko si jiveem dobre i musyumani i hristiqni ama takiva kato teb i mestan i bolen cincidarov pedali vie ste otpadaka na obshtestvoto zaradi vas kadarnite hora nemogat da se nalojat maznici gadni
ckx12:01 - 25.06.2013
Скрий се бе нещастник, ти не заслужаваш да си народен представител.
ha ha ha ha ha08:55 - 25.06.2013
Ta нали твоя шев го назначи бе малоумник
възмутен16:44 - 24.06.2013
хайде кега ,служителите са ви виновни на бсп, продадохте се, пъ сега , кой ми с..а в гащите, те са служители, какво да правят като им нарежда началника,, вие вместо да говорите празни приказки, действайте..

FACEBOOK

//