Костадинов: Готови сме да говорим с всички тук, време е за възраждане

Снимка: Стоп кадър, Нова тв

Ние искаме само едно – да живеем достойно в свободна и независима държава, заяви той

Обръщам се само към сънародниците ни! Всички в тази зала трябва да сме само едно – българи. Това заяви председателят на парламентарната група Костадин Костадинов в реч за откриването на първото заседание на 49-ото Народно събрание. 

358 000 българи бяха наречени неграмотници, фашисти, невежи, заблудени. Ние искаме само едно – да живеем достойно в свободна и независима държава. Възраждане е заплаха за националните предатели и изменници. Как да наречем държава, която изнася злато, храна и богатства, а внася боклук – нарича се „васална“.

Платените от чужда държава наричат нас с грозни епитети. Чуждите агенти искат нас да ни няма – нас – българите. Ние съзнахме, че можеш да лъжеш народът известно време, но не да лъжеш целия народ през цялото време. Ние ще ставаме все повече. 
От името на тези 358 000 българи казвам защо сме тук, за да защитаваме националния интерес. Готови сме да говорим с всички тук, дори и да не уважаваме партиите, но уважаваме избирателите им. 
Възраждане иска народът да каже дали е изгодно да приемем еврото. Трябва да сме откровени към българите.

Второ място е войната в Украйна – няма нормален българин, който иска да е част от войната. Ролята ни може да е само посредническа. ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ имат вариант да подкрепят кабинет на Възраждане, но тогава ще ги бият и от ЕС, и техните избиратели.
Каня всички депутати да участват в разговор за българските интереси. Не е страшно да се говори за въглищните централи. България ще стане фактор в ЕС, но с отстояване на интереса. 

България трябва да има Бюджет, но подчинен на българските интереси без компромис. Национално единство липсва в парламента, но виждаме, че колониалният режим се разпада след 30 г. и не чакаме одобрението на нечие посолство. 

Свободата идва в България и няма никой да я спре. От името на 358 000 българи казвам, че няма да търпим. Нашите партньори ще се научат, че ние можем да казваме „не“. За 30 г. видях упадък на родината ми. Няма да позволим да бъдат ограбени нашите деца. Време е България да стане свободна и независима, време е за възраждане.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK

//