Костадин Костадинов: Публична тайна е, че Алексей Петров беше свързан с ПП/ДБ

Снимка: Infomreja.bg

Остава само да си зададем един последен въпрос - кой ще бъде следващият?, попита той

Тъкмо американските медии бяха почнали да се упражняват с фалшивата новина за въображаема връзка на Възраждане с въображаеми "руски шпиони" в Англия и стана ясно, че в София е убит Алексей Петров.

Тук вече е налице нещо съвсем различно - ставаме свидетели на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността в България. Публична тайна е, че Петров беше свързан с ПП/ДБ, а връзките му с лицето, известно като "Татко Петко", бяха основа за опити за кадрувания в МВР и службите, обяви лидертъ на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов.

По негови думи, когато престъпни мутри като сегашните управляващи от престъпната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ вземат властта, неизбежно се стига до убийства.

"Разбира се няма как да не припомня и странното съвпадение между пристигането на новия американски посланик Мъртън (неслучайно вече масово наричан Мъртъв) и внезапните покушения срещу знакови престъпни мутри като Къро и сега Петров. Едно е ясно - независимо от това кой избива бандитите, мутренското правителство върна обратно забравените мутренски години.

Остава само да си зададем един последен въпрос - кой ще бъде следващият? И дали няма да е политик? В Хаити убиха президента на държавата, та какво остава за нашата пропаднала колониална територия", обяви още Костадинов.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//